Stanovanje apartma prodaja

Primorsko-goranska žup., Malinska-dubašnica

165.000 €

Opis

Na otoku Krku, v Malinski, Porat, se ponuja možnost nakupa apartmaja z mirnim vrtom in izjemnimi detajli, ki naredijo dom poseben.
To stanovanje v pritličju meri 53 m² in je sestavljeno iz dveh prostornih spalnic, kuhinje, opremljene z vsemi potrebnimi aparati, dnevne sobe, kjer lahko družina in prijatelji uživajo v skupnih trenutkih, moderno prenovljene kopalnice in terase s čudovitim pogledom na vaš dom. lasten vrt.
Posebna prednost tega stanovanja je urejen vrt, ki nudi zasebnost in prostor za sprostitev pod milim nebom. Ne glede na to, ali želite organizirati družinski piknik, uživati ob jutranji kavi ali brati knjigo na terasi, je ta vrt idealen kraj. Apartma je klimatiziran, kar zagotavlja prijetno temperaturo v vseh letnih časih. Novo PVC stavbno pohištvo prispeva k energetski učinkovitosti in sodobnemu videzu celotnega prostora. Kopalnica je bila pred kratkim popolnoma prenovljena in vam nudi sodoben prostor za nego in sprostitev.
Lokacija tega apartmaja je izjemna - oddaljenost le 170 metrov od morja ga naredi popoln kraj za ljubitelje plaže in morja. Malinska in Porat sta znana po sredozemskem vzdušju, lepih plažah in bogati kulturni dediščini, zaradi česar sta odlična počitniška destinacija. To stanovanje ne ponuja le udobja in praktičnosti, ampak predstavlja tudi izjemno priložnost za tiste, ki razmišljate o naložbi v nepremičnino. Ne čakajte, izkoristite priložnost že danes in postanite lastnik te čudovite hiše na otoku Krku. Za organizacijo ogleda nas kontaktirajte!

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

OPOMBA: Za morebitne napake v opisih nepremičnin ne odgovarjamo, želimo pa biti čim bolj natančni in točni.

Kontaktni podatki
kontakt
SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43, Ljubljana
Pišite nam