Hiša samostojna prodaja

Istarska županija, Poreč

460.000 €

Opis

Prodamo hišo na odlični lokaciji le 5 km od morja in centra Poreča. Hiša se nahaja na robu naselja in urbanizirane cone, kar zagotavlja zasebnost in mir. Obsega klet, pritličje in nadstropje v skupni izmeri 200 m2. V kleti je strojnica in shramba.
V pritličju hiše je prostoren predprostor, WC za goste, dve spalnici, kopalnica, kuhinja, jedilnica in dnevna soba s kaminom.
V prvem nadstropju sta dve spalnici in kopalnica. Obe sobi imata izhod na veliko teraso s čudovitim odprtim pogledom na naravo in morje.
Hiša je bila zgrajena leta 2001 na zemljišču 720 m2, je lepo vzdrževana, ima centralno ogrevanje s toplotno črpalko (2021), s svojo površino in lokacijo pa predstavlja velik potencial na nepremičninskem trgu.
Dvorišče obsega prostorno asfaltirano parkirišče, nadstrešek, lepo urejen vrt z več vrstami sadja in mediteranskimi rastlinami.
Na dvorišču je tudi dovolj prostora za izgradnjo bazena in letne kuhinje.
Hiša stoji na odlični lokaciji, 5 km oddaljena od morja in centra Poreča, le 5 minut vožnje do avtoceste, 2 minuti do prve bencinske črpalke, supermarketa, na drugi strani pa imate mir in zasebnost z razgledom.

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

OPOMBA: Za morebitne napake v opisih nepremičnin ne odgovarjamo, želimo pa biti čim bolj natančni in točni.

Kontaktni podatki
kontakt
SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43, Ljubljana
Pišite nam