Luksuz na Krku, v katerega bi se vračali vsako poletje

Luksuz na Krku, v katerega bi se vračali vsako poletje

Za Slovence velja hrvaški otok Krk za eno bolj priljubljenih poletnih destinacij - bodisi za vikend oddih ali daljše počitnice. Ne preveč oddaljen od našega glavnega mesta in hkrati izredno slikovit pa lahko postane tudi stalno počitniško letovišče, nepremičninski trg namreč na tem območju ponuja marsikaj za vsak žep. Preverite izbrane nepremičnine, ki so na voljo za odkup.Na  našem spletnem portalu  so predstavljene nepremičnine, ki so trenutno naprodaj na hrvaškem otoku Krk.

V majhni vasi Rasopasno na otoku Krku se nahaja ta čudovita vila grajena v avtohtonem stilu, velikosti 119m2.. Je elegantno opremljena, z veliko pozornostjo do podrobnosti. V pritličju je dnevna soba s kuhinjo, v prvem nadstropju pa spalnice in dve kopalnici. Na ograjeni parceli je bazen, kjer se lahko osvežite v vročih poletnih dneh. Sprostite se na pokriti terasi in uživajte v sredozemskem okolju. Spoznajte bogato dediščino in kakovostno gastronomsko ponudbo tega otoka. Ta namestitvena enota vam ponuja vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice. Oddaljenost od morja je 3000 m. Vaša bo za 420.000 EUR.

 

Otok Krk, Šotovento,  na prodaj je nova kamnita vila, neto stanovanjske površine 276 m2, z bazenom in urejeno okolico velikosti 340 m2. Vila je sestavljena iz kleti 96 m2 z garažo, shrambo in kotlovnico, pritličja 94 m2  v katerem se nahaja dnevna soba s kaminom, kuhinjo, jedilnico, eno spalnico, shrambo, kopalnico, wc, pokrito teraso s čudovito poletno kuhinjo. V prvem nadstropju 56 m2 sta dve spalnici, dve kopalnici in terasa. Visoka kakovost gradnje in opreme, klima, dva parkirna mesta. Privlačna lokacija. Oddaljenost od morja 1600 m.Cena 598.000 EUR.

Otok Krk, Šotovento, na prodaj je nova ekskluzivna vila površine 184,51 m2 na atraktivni lokaciji s pogledom na morje. Nahaja se na parceli velikosti 473m2 z bazenom in štirim parkirnimi mesti. Sestavljena je iz dveh nadstropij. V pritličju je dnevna soba, kuhinja in jedilnica, ena spalnica s kopalnico, hodnik, WC in pokrita terasa s kaminom, v prvem nadstropju pa so tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico, hodnik in pokrita terasa 28,25 m2. Visokokakovostna gradnja in oprema, klima, kakovostne talne obloge, PVC stavbno pohištvo z električnimi roletami, video nadzor. Shramba 14m2. Vila stoji na lepem in mirnem kraju, 1200 m oddaljena od morja in plaže. Vaša bo za 580.000 EUR.

Otok Krk - Mesto Krk, stanovanje v prvem nadstropju nove moderne stavbe s štirimi apartmaji. Sestavljeno je iz dveh spalnic, kopalnice, WC-ja in dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico. Iz dnevne sobe je izhod na teraso. Stanovanje ima dva parkirna prostora in prostor za shranjevanje 4,60m2. Visoka kakovost gradnje in opreme. Lepa in mirna okolica, le 300 m od plaže za 220.000 EUR.

Otok Krk - mesto Krk, ekskluzivni apartma v prvem nadstropju nove urbane vile. Sestavljen je iz treh sob, dnevne sobe, kuhinje z jedilnico, hodnika, garderobe, treh kopalnic in pokrite terase. Pripada mu bazenu in parkirno mesto. Vrhunska gradnja in oprema. Apartma se nahaja na odlični lokaciji 400 m od plaže in približno 800 m od centra Krka za 550.000 EUR.

Otok Kr - mesto Krk, duplex stanovanje z urejenim vrtom 250 m2, bazenom in pogledom na morje. V pritličju je dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, shramba, WC in pokrita terasa. V nadstropju so tri spalnice, dve kopalnici, hodnik in terasa s pogledom na morje. Visoka kakovost gradnje in oprema, klima, dve parkirni mesti. Oddaljenost od morja 600 m. V zgradbi so samo štiri stanovanjske enote. Cena 320.000 EUR 310.000EUR.