Zakaj kupiti nepremičnino na hrvaški obali ?

V zadnjem času se veliko sprašujemo, ali kupiti nepremičnino sedaj ali v prihodnosti, ko naj bi pričakovali še dodatno znižanje cen. Če načrtujemo nakup nepremičnine, je sedaj pravi čas, da se ozremo na Hrvaško, predvsem Istro.
Dejstvo je, da so se v zadnjem letu cene nepremičnin na Hrvaškem veliko bolj znižale kot v Sloveniji, saj so investitorji, še posebno tuji, pravočasno spoznali, da brez korekcije cen ne bo šlo.

V Soncu nepremičnine d.o.o. priporočamo nakup nepremičnine izključno preko slovenske agencije, ki zagotavlja varnost in stalno prisotnost pri izvedbi posla. Poslovati mora v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju in hrvaško zakonodajo ter imeti pri naši zavarovalnici zavarovano odgovornost nepremičninskih posrednikov za Hrvaško. Posredovanje mora zajemati oglede s kupci, sklepanje posredniških pogodb, telefonsko dogovarjanje, pogajanja, pregled pravne dokumentacije in dejanskega stanja nepremičnine, sodelovanje pri urejanju dokumentacije, posredovanje pri sestavi pogodbe s pravnikom, pridobivanje dokumentacije na uradih, primopredaja nepremičnine in drugo.

Glavni razlogi za nakup nepremičnine na hrvaški obali:

  • Zaradi bližine in ugodnih klimatskih pogojev lahko uporabljate nepremičnino vse leto
  • Od februarja 2009 lahko slovenski državljani takoj vpišejo lastništvo v zemljiško knjigo
  • Trenutno so nepremičnine resnično ugodne, saj so nekateri investitorji spustili cene za več kot 30 %
  • Dobra naložba - glede na to, da Hrvaška kandidira za vstop v EU, smo prepričani, da imajo trenutno znižane cene možnost rasti.
  • Nakup preko slovenske agencije SONCE nepremičnine d.o.o.- katera za vas preko svojih poslovnih partnerjev preveri in uredi vso potrebno dokumentacijo za varen nakup nepremičnine. Je veliko bolj enostaven, varen in cenejši, kakor nakup preko hrvaške agencije ali investitorja.
  • Več kot 900 nepremičnin v naši ponudbi pripomore k celovitemu pregledu nepremičnin na hrvaški obali – kupec dobi vso ponudbo na enem mestu, se dogovarja za vse oglede samo z eno agencijo, katera mu lahko najbolje predstavi trenutno stanje na trgu in s tem poenostavi nakup nepremičnine.


Odločite se za ugoden nakup nepremičnine na Hrvaškem, ki vam bo pomenila dobro naložbo in sončen kraj za preživljanje prostega časa.
Vso ponudbo nepremičnin si oglejte na naši spletni strani www.sonce-nepremicnine.si. ali nas pokličite na tel.: 041 655 922 oz. pišite na info@sonce-nepremicnine.si

NAKUP IN PRODAJA NEPREMIČNINE NA HRVAŠKEM JE Z NAMI PREPROSTA!

Diego Potočnik univ.dipl.ing, direktor