Hiša samostojna prodaja

Istarska županija, Žminj

595.000 €

Opis

Hiša, ki je v gradnji, se nahaja v osrednji Istri, med istrskimi mesti Gračišče, Lindar in Žminj ,na hribovitem terenu sredi istrskega hrastovega gozda. Lokacija je idealna za ljubitelje narave in miru. Morje in plaža so oddaljeni 30km in 7km center mesta. Hiša je zasnovana kot kombinacija moderne arhitekture in tradicionalnega sredozemskega stila s preprostimi linijami, zgrajena s sodobnimi in tradicionalnimi materiali, kot so kamen, les in beton. Hiša je dvoetažna, bivalne površine 180 m2 in stoji na parceli površine cca 1000 m2.
Bivalni prostori hiše se preko zunanjih teras neposredno stikajo z okoliškim terenom in imajo iz pritličja in nadstropja čudovit odprt pogled na naravo in bazen. Predviden čas dokončanja je oktober 2024.
Zasnova načrtovane vile je podolgovat pravokotni tloris s pergolami in nadstreški na južni strani. Vila je sestavljena iz predsobe, dnevne sobe, kuhinje, jedilnice, treh spalnic s tremi kopalnicami, WC-ja in utilityja.
Pritličje obsega odprto dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, utility in wc ter spalnico s kopalnico. Prvo nadstropje sestavljata dve spalnici, vsaka s svojo kopalnico. Tla so obložena s parketi. V pritličju je izhod na teraso z odprtim pogledom na bazen. Ogrevanje prostorov in priprava pitne vode se izvaja s centralnim sistemom s sistemom, ki ga sestavljajo toplotna črpalka in sončni kolektorji. 
Površina bazena je 50 m2. Rob bazena je tlakovan s kamnom, notranjost bazena pa je tlakovana z mozaičnimi ploščicami. Sončna terasa okoli bazena je obložena s kamnom.

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

OPOMBA: Za morebitne napake v opisih nepremičnin ne odgovarjamo, želimo pa biti čim bolj natančni in točni.

Kontaktni podatki
kontakt
SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43, Ljubljana
Pišite nam