NEPREMIČNINE HRVAŠKA

Več kot 2000 hrvaških nepremičnin v ponudbi:

 

V Sonce nepremičnine priporočamo nakup nepremičnine z našim posredovanjem, saj kot slovenska agencija zagotavljamo strankam varnost in stalno prisotnost pri izvedbi posla. Posredovanje zajema oglede s kupci, sklepanje posredniških pogodb, telefonsko dogovarjanje, pogajanja, pregled pravne dokumentacije in dejanskega stanja nepremičnine, sodelovanje pri urejanju dokumentacije, posredovanje pri sestavi pogodbe s pravnikom ali notarjem, prisotnost pri podpisu pogodbe, pridobivanje dokumentacije na uradih, primopredaja nepremičnine in drugo. Poslujemo v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju in hrvaško zakonodajo. Vse storitve nepremičninskega posredovanja na hrvaškem so zavarovane pri Zavarovalnici Triglav.

V naši ponudbi imamo več kot 2000 nepremičnin, kar pripomore k celovitemu pregledu nepremičnin na hrvaški obali. Kupec tako dobi vso ponudbo na enem mestu, dogovarja se za vse oglede samo z eno agencijo, ki mu lahko najbolje predstavi trenutno stanje na trgu in s tem poenostavi nakup nepremičnine.
Preko poslovnih partnerjev preverimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo za nakup nepremičnine, ki je veliko bolj enostaven, varen in cenejši, kakor preko hrvaške agencije ali investitorja.
Poskrbimo za vašo varnost - pravni del posredovanja urejamo v sodelovanju s stalnimi pravnimi strokovnjaki, urejeno imamo tudi komunikacijo na davčnih, geodetskih, zemljiškoknjižnih in drugih uradih.

Odločite se za ugoden nakup nepremičnine na Hrvaškem, ki vam bo pomenila dobro naložbo in sončen kraj za preživljanje prostega časa.

Za več informacij nas pokličite na tel.: 041-655 922, 041- 464 642 ali pišite na info@sonce-nepremicnine.si

NAKUP IN PRODAJA NEPREMIČNINE NA HRVAŠKEM JE Z NAMI PREPROSTA!

Za več informacij kliknite tukaj:

- Hiša v hrvaški Istri že za 80 tisoč evrov (vir: FINANCE)

- Hrvaške nepremičnine cenejše tudi za tretjino (vir: DELO)

Padanje cen se bo po pričakovanjih ustavilo.pdf (vir: DELO)

- Sanjate o lastni nepremičnini, nekje ob čudoviti hrvaški obali? (vir: FASHION.SI)

- http://www.coloursofistria.com/hr

- http://www.istra.net/home.asp

- http://www.istra.hr/