O podjetju

SONCE nepremičnine pokriva velik del slovenskega in del tujega nepremičninskega trga, naša ponudba obsega več kot 2000 oglasov. Posredujemo vse vrste nepremičnin: stanovanja, hiše, parcele, apartmaje in poslovne prostore, tako v Sloveniji, Avstriji kot tudi na Hrvaškem in ZDA.
Naš način posredovanja in trženja nepremičnin je uspešen, saj z veliko ponudbo pridobimo veliko število potencialnih kupcev. Nepremičnine oglašujemo na vseh najpomembnejših nepremičinskih portalih, npr. nepremicnine.net, nepremicnine.si21.com, salamonov oglasnik.com, novogradnje.com, v časopisih in na naši spletni strani: www.sonce-nepremicnine.si. Za hrvaško primorje imamo pogodbeno urejene odnose s tamkajšnjimi agencijami in medsebojno sodelovanje je zelo uspešno.
Da bi našo ponudbo še razširili in tako zadovoljili tudi širše interese naših strank, opravljamo vse vrste storitev na področju nepremičnin, financiranja, investicijskih dejavnosti na stanovanjskem področju in inženiringa s področja gradenj.
Naši nepremičninski posredniki imajo vsi licence za posredovanje in urejeno odškodninsko odgovornost za uveljavljanje morebitne odškodninske odgovornosti v škodnih primerih. Pravni del posredovanja urejamo v sodelovanju s stalnimi  pravnimi strokovnjaki, urejeno imamo tudi komunikacijo na davčnih, geodetskih, zemljiškoknjižnih in drugih uradih.
S pestro ponudbo, oglaševanjem, raznovrstnimi storitvami in urejenimi vsemi zakonskimi zahtevami ter svojo kvaliteto in strokovnostjo dela, smo trenutno ena najboljših družb, ki se ukvarja z nepremičninskim posredovanjem.
Naši pogoji poslovanja so standardni, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju in hrvaško zakonodajo, v okviru katerih opravljamo vse dejavnosti posredovanja:
oglede s kupci, pogajanja, pridobivanje in pregled pravne dokumentacije, pregled stanja nepremičnine, posredovanje pri sestavi pogodbe s pravnikom ali notarjem ter prisotnost pri podpisu, vpis nepremičnine v zemljiško knjigo, primopredaja nepremičnine in drugo.

Z željo, da za Vašega nepremičninskega posrednika izberete najboljšo družbo, Vas lepo pozdravljamo !

SONCE SKUPINA d.o.o.
Sonja Černe, direktorica