Poslovni prostor večji kompleksi prodaja

Istarska županija, Rovinj

2.016.000 €

Opis

Poslovna stavba se nahaja v zelo privlačni gospodarski coni, v čudovitem, sončnem in z morjem obsijanem Rovinju, "biseru jadranske obale", obkrožena s čudovito naravo in blagodatimi mediteranskega vzdušja, blizu vseh dobrin, le 900 m od plaže in centra Rovinja.

Omenjeno poslovno stavbo je možno preurediti v stanovanjsko stavbo ali stanovanjsko-poslovno stavbo in 15 (petnajst) poslovnih prostorov, preurediti v 15 (petnajst) stanovanj/apartmajev, različnih kvadratur, možna pa je tudi preureditev podzemne etaže 240 m2 za stanovanje.
- individualni sistem ogrevanja in klimatizacije, z neposrednim merjenjem porabe energije za vsako poslovno enoto, video nadzor, alarmni sistem, protivlomna vrata, internetna povezava, max-tv, telefonski priključek,

- uporaba sodobnega dvigala iz podzemne etaže v drugo nadstropje.

- sanitarije v vseh etažah na hodnikih, z možnostjo izgradnje sanitarij ali umivalnika v vsakem poslovnem prostoru,

- uporaba nadzemnega parkirnega prostora s skupno 30 (tridesetimi) parkirnimi mesti

Poslovno stavbo sestavljajo; Po+P+2, z že definiranimi prostori različnih kvadratur, od cca. 25 m², 50 m² in 100 m², do skupno 339 m² neto površine, v vsaki etaži, s prilagodljivimi možnostmi spreminjanja velikosti, tj. kvadrature poslovnih prostorov.

V Poslovni stavbi je v treh nadzemnih etažah skupaj 15 poslovnih prostorov in 15 sanitarij, v eni podzemni etaži pa je 6 poslovnih prostorov in štiri sanitarije, z garderobami in tuši. Tako je v vsaki nadzemni etaži velikosti 339 m2 5 poslovnih prostorov različnih velikosti od 25 m2, do 50 m2 in 100 m2 ter 5 sanitarnih prostorov, v podzemni etaži pa 240 m2, od tega 6 poslovnih prostorov oz. 25 m2 in štiri sanitarije z garderobami in 2 tuša.

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi!

Več na: www.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tem spletnem mestu so zgolj informativne narave in jih je treba preveriti pri naši agenciji.

OPOMBA: Ne odgovarjamo za morebitne napake v opisih nepremičnin, vendar želimo biti čim bolj točni in natančni.

  •  

Lokacija
Kontaktni podatki
kontakt
SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43, Ljubljana
Pišite nam