Nakup nepremičnine na Hrvaškem

V Sonce nepremičnine d.o.o. priporočamo nakup nepremičnine z našim posredovanjem, saj kot slovenska agencija zagotavljamo strankam varnost in stalno prisotnost pri izvedbi posla. Poslujemo v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju in hrvaško zakonodajo. Vse storitve nepremičninskega posredovanja na hrvaškem so zavarovane pri Zavarovalnici Triglav.

V naši ponudbi imamo več kot 1500 nepremičnin, kar pripomore k celovitemu pregledu nepremičnin na hrvaški obali. Kupec tako dobi vso ponudbo na enem mestu, dogovarja se za vse oglede samo z eno agencijo, ki mu lahko najbolje predstavi trenutno stanje na trgu in s tem poenostavi nakup. Preko lokalnih poslovnih partnerjev preverimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo za nakup nepremičnine, ki je veliko bolj enostaven, varen in cenejši, kakor preko hrvaške agencije ali direktno od investitorja.

Poskrbimo za vašo varnost - pravni del posredovanja urejamo v sodelovanju s stalnimi pravnimi strokovnjaki, urejeno imamo tudi komunikacijo na davčnih, geodetskih, zemljiškoknjižnih in drugih uradih.

Naša agencija je s kupcem vse od začetka, torej od ogleda nepremičnine, pa do vključno vpisa v zemljiško knjigo. Provizijo za posredovanje zaračunamo šele, ko je stranka povsem prepričana, da je vse urejeno. Nekatere slovenske in tudi hrvaške agencije zaračunajo provizijo že ob podpisu predpogodbe ali pogodbe, medtem ko je stranka pri Sonce nepremičnine lahko prepričana, da bo nakup nepremičnine izpeljan do konca.

Posredovanje zajema oglede s kupci, pogajanja, pridobivanje in pregled pravne dokumentacije, pregled stanja nepremičnine, posredovanje pri sestavi pogodbe s pravnikom ali notarjem ter prisotnost pri podpisu, vpis nepremičnine v zemljiško knjigo, primopredajo nepremičnine in drugo. Urejamo tudi kreditiranje nepremičnine preko slovenskih bank, možna pa je tudi zastavitev nepremičnine, ki jo nameravate kupiti.

V Sonce nepremičnine poudarjamo, da je varnost pri nakupu nepremičnine na prvem mestu! Zato odsvetujemo nakup neposredno od vlagatelja ali preko hrvaške agencije, saj ni nobenih zagotovil, da bo posel izpeljan. Naša agencija dobro pozna hrvaški trg, ima dolgoletne izkušnje na tem področju ter letno tam proda več nepremičnin.

Nakup in prodaja nepremičnine na Hrvaškem sta z nami preprosta!

Več: Sonce nepremičnine